Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lidersi Lechia :D xD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Brychczy rent richting de bal. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke met een sublieme pass. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidersi - Lechia :D xD 1:0

8e minuut.
Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Walburg passt de bal met de wreef. Humiecki is nu in balbezit. Humiecki geeft de bal voor. Niciński kopt de bal weg. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Konka is nu in balbezit. Konka probeert naar een medespeler te passen. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Chwietkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giernatowski. Chwietkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Chwietkiewicz met een snel genomen vrije trap. Bukowski rent richting de bal. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Humiecki met een snelle inworp. Walburg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korwin-Mikke. Korwin-Mikke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 57%, Lechia :D xD 43%.
Lidersi - Lechia :D xD 1:0

56e minuut.
Rogal met een sublieme pass. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki passt de bal in één keer door. Zdylewicz rent richting de bal. Zdylewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Giernatowski rent richting de bal. Chwietkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chwietkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Igloński onderschept slim de pass. Walburg probeert naar een medespeler te passen. Zdylewicz rent richting de bal. Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski draait met de bal, schiet en ... Winiecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lidersi - Lechia :D xD 1:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Humiecki met de inworp. Chwietkiewicz rent richting de bal. Giernatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Giernatowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chwietkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Walburg is nu in balbezit. Walburg speelt de bal door. Zdylewicz rent richting de bal. Zdylewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Walburg de bal. Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski passt de bal zonder na te denken. Zdylewicz is nu in balbezit. Zdylewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidersi - Lechia :D xD 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 59%, Lechia :D xD 41%.
Lidersi - Lechia :D xD 1:2