Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia :D xD wariaci_z_bukowa
Normal Tactiek 442-433
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Schwarcz is nu in balbezit. Walburg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwarcz raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrejan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Lamperski de bal. Lamperski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia :D xD - wariaci_z_bukowa 0:1

12e minuut.
Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel. Igloński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyrka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Stanowski is nu in balbezit. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga geeft de bal voor. Malvić heeft problemen om de bal te vangen. Malvić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dagga probeert naar een medespeler te passen. Lamperski rent richting de bal. Walburg onderschept slim de pass. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pyrka trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Malvić de bal. Pragacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pragacz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Schwarcz de bal. Schwarcz met een sublieme pass. Kasprzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia :D xD - wariaci_z_bukowa 0:2

32e minuut.
Schwarcz met de inworp. Obrejan rent richting de bal. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia :D xD - wariaci_z_bukowa 0:3

43e minuut.
Walburg verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan rent richting de bal. Walburg begaat een overtreding. Walburg krijgt een gele kaart. Obrejan raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobre met een snel genomen vrije trap. Malvić probeert de bal met de borst te controleren. Malvić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia :D xD 67%, wariaci_z_bukowa 33%.
Lechia :D xD - wariaci_z_bukowa 0:3

52e minuut.
Dobre onderschept slim de pass. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malvić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buryán rent richting de bal. Buryán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal begaat een overtreding. Obrejan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogal geeft een hoge lob. Obrejan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lamperski heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pyrka trapt de bal weg van het doel. Obrejan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasprzycki de bal. Malvić is nu in balbezit. Malvić draait met de bal, schiet en ... Pyrka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lamperski passt de bal in één keer door. Buryán rent richting de bal. Buryán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malvić de bal. Malvić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Stanowski controleert de bal met de borst. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga geeft de bal voor. Malvić rent richting de bal. Malvić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia :D xD 62%, wariaci_z_bukowa 38%.
Lechia :D xD - wariaci_z_bukowa 0:3