Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wariaci_z_bukowa Lechia :D xD
442-433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Malvić rent richting de bal. Malvić draait met de bal, schiet en ... Pyrka speelt de bal door. Klungelig pakt Malvić de bal. Malvić haalt uit met een fantastische trap. Pyrka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrame met de inworp. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan geeft een hoge lob. Lamperski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wariaci_z_bukowa - Lechia :D xD 1:0

20e minuut.
Rogal geeft een lange en hoge pass. Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stanowski kan niet meer verder spelen. Kopiński komt het veld opgelopen. Rogal met een snel genomen vrije trap. Zdylewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pragacz kopt de bal weg. Buryán bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryán passt de bal met de wreef. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wariaci_z_bukowa - Lechia :D xD 2:0

32e minuut.
Daar is Rogal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walburg. Walburg krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Walburg onderschept slim de pass. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan speelt de bal door. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dobre met de inworp. Klungelig pakt Obrejan de bal. Obrejan speelt de bal door. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić schiet op doel. Pyrka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wariaci_z_bukowa - Lechia :D xD 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wariaci_z_bukowa 44%, Lechia :D xD 56%.
wariaci_z_bukowa - Lechia :D xD 3:0

50e minuut.
Dobre is nu in balbezit. Buryán rent richting de bal. Buryán passt de bal in één keer door. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Rogal geeft een hoge lob. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić schiet op doel. Pyrka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wariaci_z_bukowa - Lechia :D xD 4:0

73e minuut.
Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Humiecki met een sublieme pass. Hana Jahouri geeft de bal voor. Malvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Obrejan geeft een lange en hoge pass. Walburg probeert de bal aan de voet te houden. Malvić rent richting de bal. Malvić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kasprzycki de bal onder controle te krijgen. Pyrka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wariaci_z_bukowa 27%, Lechia :D xD 73%.
wariaci_z_bukowa - Lechia :D xD 4:0