Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DELIKATESY ALFA KS WOLA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 13.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Palewicz is nu in balbezit. Palewicz probeert naar een medespeler te passen. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DELIKATESY ALFA - KS WOLA 0:1

13e minuut.
Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj probeert naar een medespeler te passen. Grzywna rent richting de bal. Spodzieja onderschept slim de pass. Spodzieja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tyma geeft een hoge lob. Daar is Spodzieja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Basałaj onderschept slim de pass. Basałaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Basałaj is nu in balbezit. Tymejczyk rent richting de bal. Tymejczyk passt de bal zonder na te denken. Karaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Basałaj rent richting de bal. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Basałaj maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Basałaj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Basałaj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELIKATESY ALFA 45%, KS WOLA 55%.
DELIKATESY ALFA - KS WOLA 0:1

47e minuut.
Zachwieja met een sublieme pass. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień geeft een lange en hoge pass. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Karaszewski rent richting de bal. Palewicz rent richting de bal. Karaszewski rent richting de bal. Karaszewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wahadło de bal onder controle te krijgen. Paleszewiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Sasol is nu in balbezit. Met opzet legt Palewicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Palewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DELIKATESY ALFA 52%, KS WOLA 48%.
DELIKATESY ALFA - KS WOLA 0:1