Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lidersi Lukbyk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Miodopolski speelt de bal door. Klungelig pakt Chwietkiewicz de bal. Cieślik rent richting de bal. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Konka met een sublieme pass. Bystrowski rent richting de bal. Bystrowski probeert naar een medespeler te passen. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke schiet op doel. Bębenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lidersi - Lukbyk 1:0

17e minuut.
Chwietkiewicz passt de bal zonder na te denken. Gardynik speelt de bal door. Soporek is nu in balbezit. Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardynał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chwietkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arent komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Arent rent richting de bal. Kardynał verovert de bal door een tackle van achteren. Kardynał speelt de bal door. Soporek is nu in balbezit. Soporek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Soporek is nu in balbezit. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kardynał verovert de bal door een tackle van achteren. Kardynał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Arent rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieślik. Arent raakt geblesseerd tijdens het duel. Arent met een snel genomen vrije trap. Bukowski kopt de bal weg. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 47%, Lukbyk 53%.
Lidersi - Lukbyk 1:0

61e minuut.
Cieślik geeft een hoge lob. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pach begaat een overtreding. Pach krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Konka geeft een hoge lob. Bukowski is nu in balbezit. Kusz maakt een afschuwelijke overtreding. Kusz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Kardynał passt de bal zonder na te denken. Soporek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak is nu in balbezit. Soporek onderschept slim de pass. Soporek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lidersi 61%, Lukbyk 39%.
Lidersi - Lukbyk 1:0