Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukbyk Lidersi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Chwietkiewicz onderschept slim de pass. Cieślik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwietkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chwietkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andruchów rent richting de bal. Bukowski onderschept slim de pass. Bukowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Korwin-Mikke passt de bal in één keer door. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurer verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lukbyk - Lidersi 0:1

7e minuut.
Wcześniak rent richting de bal. Kardynał verovert de bal door een tackle van achteren. Kardynał probeert naar een medespeler te passen. Soporek rent richting de bal. Soporek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boski met een snelle inworp. Kardynał rent richting de bal. Kardynał schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak speelt de bal door. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruchów rent richting de bal. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke schiet op doel. Bębenek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukbyk 48%, Lidersi 52%.
Lukbyk - Lidersi 0:1

48e minuut.
Niciński geeft een hoge lob. Bukowski rent richting de bal. Andruchów verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Winiecki met een harde bal richting middenveld. Korwin-Mikke kopt de bal weg. Klungelig pakt Miodopolski de bal. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski schiet op doel. Bębenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bystrowski kopt de bal weg. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Bukowski rent richting de bal. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lukbyk - Lidersi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukbyk 50%, Lidersi 50%.
Lukbyk - Lidersi 0:2