Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szuters FC Red Snails
Funnn Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Mejía Vélez onderschept slim de pass. Mejía Vélez geeft een lange en hoge pass. Jakosz heeft problemen om de bal te vangen. Rybkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rybkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Red Snails 1:0

6e minuut.
Mejía Vélez rent richting de bal. Omozik begaat een overtreding. Mejía Vélez raakt geblesseerd tijdens het duel. Mejía Vélez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rybkowski is nu in balbezit. Rybkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Red Snails 2:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blades zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardıçoğlu controleert de bal met de borst. Ardıçoğlu geeft een hoge lob. Rybkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Demurtas heeft problemen om de bal te vangen. Demurtas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blades de bal. Blades passt de bal zonder na te denken. Rybkowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mengo geeft een lange en hoge pass. Nasiłowski heeft problemen om de bal te vangen. Blades rent richting de bal. Blades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Red Snails 3:0

33e minuut.
Demurtas geeft een lange en hoge pass. Izbiński probeert naar een medespeler te passen. Demurtas kopt de bal weg. Rybkowski rent richting de bal. Rybkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Demurtas speelt de bal door. Mejía Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Inotlewski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Blades geeft een lange en hoge pass. Mengo probeert de bal aan de voet te houden. Rybkowski is nu in balbezit. Rybkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Red Snails 4:0

45e minuut.
Mengo passt de bal met de wreef. Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal zonder na te denken. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 26%, FC Red Snails 74%.
Szuters - FC Red Snails 4:0

56e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een lange en hoge pass. Daar is Blades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybkowski is nu in balbezit. Rybkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mengo rent richting de bal. Mengo passt de bal met de wreef. Bulanda rent richting de bal. Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Blades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Red Snails 5:0

78e minuut.
Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blades raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mejía Vélez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Omozik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Red Snails 6:0

88e minuut.
Mengo geeft de bal voor. Blades rent richting de bal. Nasiłowski is nu in balbezit. Blades onderschept slim de pass. Blades geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 32%, FC Red Snails 68%.
Szuters - FC Red Snails 6:0