Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wolsztyn Przepiórki Włochy
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Śliż probeert naar een medespeler te passen. Kwoka rent richting de bal. Boduch maakt een afschuwelijke overtreding. Boduch krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Wilkosz met een sublieme pass. Orczykowski is nu in balbezit. Gugusiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Orczykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wilkosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwoka kan de bal niet met de borst controleren. Flaszka rent richting de bal. Kwoka rent richting de bal. Kwoka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Anioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anioł met een sublieme pass. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzybiński zal de hoekschop nemen. Rubalewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Turczyński haalt uit met een fantastische trap. Grzybiński speelt de bal door. Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Boduch rent richting de bal. Boduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolsztyn 48%, Przepiórki Włochy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wolsztyn - Przepiórki Włochy 0:0

50e minuut.
Luba verovert de bal door een tackle van achteren. Luba geeft de bal voor. Soliwoda geeft een lange en hoge pass. Turczyński heeft problemen om de bal te vangen. Turczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chlebowski speelt de bal door. Flaszka is nu in balbezit. Flaszka passt de bal in één keer door. Kwoka rent richting de bal. Kwoka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Wydżga heeft problemen om de bal te vangen. Boduch is nu in balbezit. Boduch passt de bal met de wreef. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolsztyn 61%, Przepiórki Włochy 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Wolsztyn - Przepiórki Włochy 0:0