Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wolsztyn Szuters
442 Tactiek Defy
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Ardıçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Farías met een sublieme pass. Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolsztyn - Szuters 0:1

8e minuut.
Wydżga rent richting de bal. Ardıçoğlu onderschept slim de pass. Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Mkchyan met een snelle inworp. Farías geeft een hoge lob. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel. Podobiński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tábory neemt de hoekschop. Haapasalmi krijgt zijn hoofd ertegen. Podobiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory verovert de bal door een tackle van achteren. Tábory met een sublieme pass. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel. Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías met een sublieme pass. Ardıçoğlu met een sublieme pass. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan met een sublieme pass. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Luba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoka probeert naar een medespeler te passen. Śliż rent richting de bal. Śliż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Hromyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podobiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolsztyn - Szuters 0:2

34e minuut.
Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory geeft een hoge lob. Daar is Hromyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolsztyn - Szuters 0:3

38e minuut.
Hromyka kan de bal niet met de borst controleren. Tábory onderschept slim de pass. Tábory geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolsztyn 67%, Szuters 33%.
FC Wolsztyn - Szuters 0:3

48e minuut.
Kudziel heeft problemen om de bal te vangen. Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Podobiński bokst de bal weg.

52e minuut.
Ardıçoğlu speelt de bal door. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías speelt de bal door. Ardıçoğlu met een sublieme pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Farías speelt de bal door. Tábory rent richting de bal. Tábory met een sublieme pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Farías rent richting de bal. Farías passt de bal in één keer door. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolsztyn - Szuters 0:4

68e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Podobiński trapt de bal weg van het doel. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan geeft een hoge lob. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mkchyan onderschept slim de pass. Mkchyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rubalewski de bal. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolsztyn - Szuters 0:5

73e minuut.
Haapasalmi rent richting de bal. Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mkchyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haapasalmi kopt de bal weg. Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Luba bereikt de bal nog maar net als eerste. Luba geeft de bal voor. Mkchyan is nu in balbezit. Mkchyan geeft de bal voor. Haapasalmi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Rubalewski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mkchyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Haapasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wolsztyn - Szuters 0:6

83e minuut.
Mkchyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Morvai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morvai speelt de bal door. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wolsztyn 80%, Szuters 20%.
FC Wolsztyn - Szuters 0:6