Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szuters FC Wolsztyn
Funnn Tactiek 442
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Rybkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rybkowski passt de bal in één keer door. Demurtas heeft problemen om de bal te vangen. Demurtas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Wolsztyn 1:0

12e minuut.
El Khalifa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

34e minuut.
Rubalewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mengo rent richting de bal. Mengo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Luba rent richting de bal. Mengo verovert de bal door een tackle van achteren. Mengo geeft de bal voor. Blades bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Haapasalmi passt de bal in één keer door. Farías geeft een hoge lob. Blades is nu in balbezit. Rybkowski rent richting de bal. Rybkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Farías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wydżga is nu in balbezit. Rybkowski onderschept slim de pass. Rybkowski schiet op doel. Hromyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 28%, FC Wolsztyn 72%.
Szuters - FC Wolsztyn 1:0

54e minuut.
Mengo rent richting de bal. Mengo geeft een lange en hoge pass. Blades rent richting de bal. Blades draait met de bal, schiet en ... Markiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Wolsztyn 2:0

56e minuut.
Haapasalmi geeft een lange en hoge pass. Hromyka heeft problemen om de bal te vangen. Rybkowski is nu in balbezit. Rybkowski draait met de bal, schiet en ... Markiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rubalewski geeft een hoge lob. Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías met een sublieme pass. Blades rent richting de bal. Blades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC Wolsztyn 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 17%, FC Wolsztyn 83%.
Szuters - FC Wolsztyn 3:0