Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szuters Przepiórki Włochy
Defy Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 23.2
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Demurtas geeft de bal voor. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory passt de bal in één keer door. Daar is Haapasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Farías onderschept slim de pass. Farías speelt de bal door. Beksa rent richting de bal. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Blades geeft een hoge lob. Flaszka kopt de bal weg. Chlebowski is nu in balbezit. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi schiet op doel. Skałuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Boduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Skałuba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 1:0

16e minuut.
Soliwoda is nu in balbezit. Tábory onderschept slim de pass. Tábory geeft een hoge lob. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Skałuba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 2:0

17e minuut.
Turczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Boduch de bal. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Skałuba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 3:0

25e minuut.
El Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Tábory rent richting de bal. Tábory passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 4:0

28e minuut.
Boduch is nu in balbezit. Ardıçoğlu onderschept slim de pass. Ardıçoğlu geeft een hoge lob. Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi schiet op doel. Skałuba bokst de bal weg.

32e minuut.
Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Flaszka rent richting de bal. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 5:0

35e minuut.
Flaszka geeft een hoge lob. Mkchyan kan de bal niet met de borst controleren. Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Skałuba bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Farías rent richting de bal. Farías speelt de bal door. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan geeft de bal voor. Flaszka heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 21%, Przepiórki Włochy 79%.
Szuters - Przepiórki Włochy 6:0

46e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Tábory verovert de bal door een tackle van achteren. Tábory geeft een hoge lob. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tábory passt de bal in één keer door. Anioł is nu in balbezit. Chlebowski is nu in balbezit. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Skałuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Mkchyan met een snelle inworp. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal zonder na te denken. Daar is Haapasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan geeft de bal voor. Soliwoda heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Boduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tábory is nu in balbezit. Tábory geeft een hoge lob. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tábory is nu in balbezit. Tábory geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 7:0

74e minuut.
Ardıçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Gugusiewicz is nu in balbezit. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías speelt de bal door. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Flaszka geeft een hoge lob. Mkchyan kopt de bal weg. Daar is Haapasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Beksa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 8:0

84e minuut.
Mkchyan geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski is nu in balbezit. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Przepiórki Włochy 9:0

89e minuut.
Mkchyan passt de bal in één keer door. Tábory rent richting de bal. Tábory geeft de bal voor. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel. Skałuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mkchyan zal de hoekschop nemen. Haapasalmi springt en kopt de bal. Skałuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 19%, Przepiórki Włochy 81%.
Szuters - Przepiórki Włochy 9:0