Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przepiórki Włochy Szuters
Normal Tactiek Funnn
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 41
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen very good


11e minuut.
Farías geeft een lange en hoge pass. Blades is nu in balbezit. El Khalifa is nu in balbezit. Rybkowski rent richting de bal. Rybkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mengo is nu in balbezit. Mengo met een sublieme pass. Klungelig pakt Rybkowski de bal. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Flaszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skałuba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mengo passt de bal met de wreef. El Khalifa rent richting de bal. El Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Rybkowski is nu in balbezit. Rybkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepiórki Włochy 80%, Szuters 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przepiórki Włochy - Szuters 0:0

55e minuut.
Farías met de inworp. Mengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengo passt de bal met de wreef. Farías rent richting de bal. Farías geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
El Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Rybkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkowski geeft een lange en hoge pass. Blades rent richting de bal. Blades schiet op doel. Skałuba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepiórki Włochy - Szuters 0:1

65e minuut.
Haapasalmi speelt de bal door. Tábory is nu in balbezit. Tábory passt de bal zonder na te denken. El Khalifa is nu in balbezit. El Khalifa schiet op doel. De bal raakt de paal. Skałuba bokst de bal weg.

76e minuut.
El Khalifa onderschept slim de pass. El Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Flaszka rent richting de bal. Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Blades schiet op doel. Skałuba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepiórki Włochy - Szuters 0:2

89e minuut.
El Khalifa probeert naar een medespeler te passen. Flaszka heeft problemen om de bal te vangen. Mengo rent richting de bal. Mengo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Przepiórki Włochy - Szuters 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepiórki Włochy 75%, Szuters 25%.
Przepiórki Włochy - Szuters 0:3