Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Snails Only WIN only MAX
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.2
hopeless Schieten hopeless
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Ignaczak is nu in balbezit. Ignaczak geeft een hoge lob. Mamrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel onderschept slim de pass. Apostel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jakosz onderschept slim de pass. Nasiłowski kopt de bal weg. Kossowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Baryła is nu in balbezit. Inotlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Apostel is nu in balbezit. Apostel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Ignaczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignaczak geeft een lange en hoge pass. Apostel is nu in balbezit. Apostel schiet op doel. Białożyt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Snails - Only WIN only MAX 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Snails 45%, Only WIN only MAX 55%.
FC Red Snails - Only WIN only MAX 1:0

50e minuut.
Preis probeert de bal met de borst te controleren. Nasiłowski is nu in balbezit. Preis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Preis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Nasiłowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Inotlewski schiet op doel. Sznajder rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kulhawik ... Strafschop! Kulhawik krijgt een gele kaart. Sznajder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Inotlewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

86e minuut.
Miecugow geeft de bal voor. Jończyk is nu in balbezit. Sznajder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sznajder naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Snails 29%, Only WIN only MAX 71%.
FC Red Snails - Only WIN only MAX 1:0