Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grande Chorizo Przepiórki Włochy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Zahorski kopt de bal weg. Turczyński controleert de bal met de borst. Turczyński draait met de bal, schiet en ... Daar is Boduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Chorizo - Przepiórki Włochy 0:1

5e minuut.
Boduch probeert naar een medespeler te passen. Kossok is nu in balbezit. Met opzet legt Grzybiński zijn tegenspeler op de grond. Grzybiński krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kudzia heeft problemen om de bal te vangen. Szyszka is nu in balbezit. Szyszka draait met de bal, schiet en ... Twórczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Chorizo - Przepiórki Włochy 0:2

20e minuut.
Boduch passt de bal zonder na te denken. Turczyński rent richting de bal. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Anioł is nu in balbezit. Anioł draait met de bal, schiet en ... Paczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Boduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szyszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudzia is nu in balbezit. Szyszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szyszka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Łęczycki passt de bal met de wreef. Kossok rent richting de bal. Soliwoda begaat een overtreding. Kossok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kossok kan niet meer verder spelen. Biały komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Biały geeft een lange en hoge pass. Flaszka kan de bal niet met de borst controleren. Anioł is nu in balbezit. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ciemski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hyży komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Chorizo 51%, Przepiórki Włochy 49%.
Grande Chorizo - Przepiórki Włochy 0:2

47e minuut.
Anioł geeft een lange en hoge pass. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński passt de bal in één keer door. Boduch rent richting de bal. Boduch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Biały geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wideradzki de bal. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński geeft een hoge lob. Twórczyński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turczyński is nu in balbezit. Turczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Chorizo - Przepiórki Włochy 0:3

76e minuut.
Boduch met een sublieme pass. Szyszka rent richting de bal. Szyszka met een sublieme pass. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Chorizo 67%, Przepiórki Włochy 33%.
Grande Chorizo - Przepiórki Włochy 0:3