Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przepiórki Włochy Grande Chorizo
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Łęczycki probeert naar een medespeler te passen. Wantrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chlebowski krijgt een gele kaart. Wantrych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łęczycki komt bij de bal en schiet. Skałuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński geeft een lange en hoge pass. Spurna kopt de bal weg. Klungelig pakt Boduch de bal. Boduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Spurna geeft een hoge lob. Kossok kopt de bal weg. Klungelig pakt Chlebowski de bal. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski schiet op doel. Skałuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepiórki Włochy - Grande Chorizo 0:1

29e minuut.
Riedel passt de bal zonder na te denken. Spurna geeft een hoge lob. Wantrych rent richting de bal. Wantrych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ciemski geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Skałuba trapt de bal weg van het doel. Riedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Riedel met een sublieme pass. Ciemski rent richting de bal. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemski schiet op doel. Skałuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepiórki Włochy 50%, Grande Chorizo 50%.
Przepiórki Włochy - Grande Chorizo 0:1

57e minuut.
Inworp. Kossok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riedel probeert naar een medespeler te passen. Wantrych is nu in balbezit. Wantrych draait met de bal, schiet en ... Skałuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Riedel probeert naar een medespeler te passen. Turczyński rent richting de bal. Łęczycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łęczycki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ciemski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hyży komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wideradzki geeft de bal voor. Kulpiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zahorski de bal. Turczyński rent richting de bal. Turczyński schiet op doel. Paczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepiórki Włochy 35%, Grande Chorizo 65%.
Przepiórki Włochy - Grande Chorizo 0:1