Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chcemy być lepsi FC Red Snails
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chcemy być lepsi 51%, FC Red Snails 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chcemy być lepsi - FC Red Snails 0:0

53e minuut.
Jakosz is nu in balbezit. Jakosz met een sublieme pass. Klungelig pakt Judek de bal. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Izbiński trapt de bal weg van het doel. Inotlewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ludźmierski de bal onder controle te krijgen. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk passt de bal in één keer door. Jordan is nu in balbezit. Rębisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Apostel heeft problemen om de bal te vangen. Ludźmierski rent richting de bal. Met opzet legt Apostel zijn tegenspeler op de grond. Apostel krijgt een gele kaart. Ludźmierski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ludźmierski kan niet meer verder spelen.

87e minuut.
Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bulanda de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chcemy być lepsi - FC Red Snails 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chcemy być lepsi 37%, FC Red Snails 63%.
Chcemy być lepsi - FC Red Snails 1:0