Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Only WIN only MAX Szuters
Normal Tactiek Defy
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 38.7
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen solid
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Farías onderschept slim de pass. Farías speelt de bal door. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Białożyt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:1

4e minuut.
Haapasalmi rent richting de bal. Butlewski is nu in balbezit. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gacka de bal onder controle te krijgen. Białożyt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:2

6e minuut.
Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Miecugow heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Olwert rent richting de bal. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft de bal voor. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel. Białożyt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal zonder na te denken. Kulhawik heeft problemen om de bal te vangen. Tábory rent richting de bal. Tábory schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Olwert is nu in balbezit. Olwert speelt de bal door. Ardıçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tábory geeft de bal voor. Olwert rent richting de bal. Haapasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Białożyt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Butlewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tábory zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:3

21e minuut.
Kulhawik is nu in balbezit. Kulhawik passt de bal met de wreef. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:4

32e minuut.
Farías geeft de bal voor. Klungelig pakt Haapasalmi de bal. Butlewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butlewski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Haapasalmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Haapasalmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tábory heeft problemen om de bal te vangen. Tábory met een sublieme pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:5

41e minuut.
Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tábory is nu in balbezit. Tábory geeft de bal voor. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Ardıçoğlu geeft de bal voor. Gacka rent richting de bal. Gacka passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Only WIN only MAX 80%, Szuters 20%.
Only WIN only MAX - Szuters 0:5

46e minuut.
Farías met een sublieme pass. Klungelig pakt Ardıçoğlu de bal. Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Farías geeft de bal voor. Haapasalmi is nu in balbezit. Butlewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haapasalmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haapasalmi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Białożyt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Farías onderschept slim de pass. Farías passt de bal zonder na te denken. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Białożyt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:6

53e minuut.
Białożyt met een harde bal richting middenveld. Ardıçoğlu kopt de bal weg. Farías probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haapasalmi de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tábory heeft problemen om de bal te vangen. Tábory geeft een hoge lob. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Białożyt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:7

65e minuut.
Farías met een sublieme pass. Tábory rent richting de bal. Tábory geeft een hoge lob. Haapasalmi springt en kopt de bal. Gacka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:8

68e minuut.
Klungelig pakt Butlewski de bal. Haapasalmi is nu in balbezit. Butlewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butlewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Haapasalmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Haapasalmi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:9

73e minuut.
Gacka passt de bal in één keer door. Kulhawik met een sublieme pass. Olwert rent richting de bal. Haapasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Haapasalmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:10

76e minuut.
Ardıçoğlu met een sublieme pass. Farías is nu in balbezit. Farías met een sublieme pass. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory speelt de bal door. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Białożyt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:11

80e minuut.
Haapasalmi met een snelle inworp. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Farías zijn tegenspeler op de grond. Farías krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Doeltrap. Białożyt met een harde bal richting middenveld. Farías kopt de bal weg. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Baryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tábory is nu in balbezit. Tábory passt de bal in één keer door. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:12

88e minuut.
Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal zonder na te denken. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Only WIN only MAX - Szuters 0:13

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haapasalmi met een snelle inworp. Farías met een sublieme pass. Daar is Haapasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Only WIN only MAX 80%, Szuters 20%.
Only WIN only MAX - Szuters 0:13