Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CNV NDG Szuters
Normal Tactiek Defy
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 41.9
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Modzelewski heeft problemen om de bal te vangen. Tábory is nu in balbezit. Tábory passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel. Nadolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Haapasalmi rent richting de bal. Jegor bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Haapasalmi de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Nadolny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:1

7e minuut.
Tábory geeft een hoge lob. Haapasalmi probeert de bal aan de voet te houden. Plecety rent richting de bal. Haapasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Plecety de bal. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haapasalmi de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mkchyan kopt de bal weg. Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal met de wreef. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:2

12e minuut.
Tábory zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haapasalmi rent richting de bal. Plecety maakt een afschuwelijke overtreding. Haapasalmi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Haapasalmi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:3

14e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal in één keer door. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Nadolny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:4

17e minuut.
Kordiaczyński rent richting de bal. Tábory onderschept slim de pass. Tábory speelt de bal door. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nadolny trapt de bal weg van het doel. Farías kopt de bal weg. Mkchyan speelt de bal door. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Farías kopt de bal weg. Mkchyan is nu in balbezit. Mkchyan passt de bal in één keer door. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:5

24e minuut.
Zarudzki kan de bal niet met de borst controleren. Farías geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Modzelewski de bal. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Farías met een sublieme pass. Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan passt de bal met de wreef. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Żyżyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mkchyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Plecety is nu in balbezit. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan passt de bal met de wreef. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Tábory rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modzelewski. Tábory is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tábory zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haapasalmi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mkchyan rent richting de bal. Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap. Nadolny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:6

39e minuut.
Tábory geeft een lange en hoge pass. Jegor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plecety rent richting de bal. Haapasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Bzdyra heeft problemen om de bal te vangen. Bzdyra speelt de bal door. Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Farías passt de bal in één keer door. Mkchyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:7

45e minuut.
Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Farías met een sublieme pass. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CNV NDG 87%, Szuters 13%.
FC CNV NDG - Szuters 0:7

50e minuut.
Modzelewski onderschept slim de pass. Inworp. Tábory met de inworp. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Kordiaczyński de bal onder controle te krijgen. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Ardıçoğlu geeft een hoge lob. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:8

55e minuut.
Tábory is nu in balbezit. Tábory geeft de bal voor. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel. Nadolny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mkchyan passt de bal met de wreef. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:9

63e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een hoge lob. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:10

72e minuut.
Tábory verovert de bal door een tackle van achteren. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Nadolny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:11

75e minuut.
Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías met een sublieme pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel. Nadolny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:12

79e minuut.
Daar is Mkchyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkchyan geeft een hoge lob. Żyżyński heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Nadolny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Farías probeert naar een medespeler te passen. Mkchyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan met een sublieme pass. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - Szuters 0:13

86e minuut.
Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Tábory is nu in balbezit. Tábory passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CNV NDG 68%, Szuters 32%.
FC CNV NDG - Szuters 0:13