Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szuters FC CNV NDG
Defy Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 16.2
very good Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Ardıçoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt El Khalifa de bal. El Khalifa geeft de bal voor. Daar is Haapasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Demurtas geeft een lange en hoge pass. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory met een sublieme pass. Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mengo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Plecety, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías speelt de bal door. Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías geeft een hoge lob. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Plecety probeert de bal aan de voet te houden. Farías rent richting de bal. Farías speelt de bal door. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bzyk trapt de bal weg van het doel. Bzdyra kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Plecety de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Bzyk met een harde bal richting middenveld. Daar is Bzdyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bzyk trapt de bal weg. Plecety kopt de bal weg. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 1:0

13e minuut.
Plecety is nu in balbezit. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías geeft een hoge lob. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mikliński trapt de bal weg. Haapasalmi kopt de bal weg. Klungelig pakt Modzelewski de bal. Tábory verovert de bal door een tackle van achteren. Tábory draait met de bal, schiet en ... Bzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Berny rent richting de bal. Farías geeft de bal voor. Klungelig pakt Jegor de bal. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Modzelewski kopt de bal weg. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory passt de bal met de wreef. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 2:0

24e minuut.
Farías passt de bal zonder na te denken. Daar is Modzelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuziński rent richting de bal. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 3:0

27e minuut.
Farías probeert naar een medespeler te passen. Jegor rent richting de bal. Haapasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Bzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 4:0

28e minuut.
Berny is nu in balbezit. Berny passt de bal zonder na te denken. Zarudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kałuziński heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 5:0

33e minuut.
Haapasalmi is nu in balbezit. Jegor begaat een overtreding. Haapasalmi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tábory zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Plecety, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Bzyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Jegor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kordiaczyński rent richting de bal. Tábory is nu in balbezit. Tábory passt de bal met de wreef. Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tábory rent richting de bal. Tábory geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi kopt de bal weg. Tábory probeert de bal met de borst te controleren. Tábory haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 19%, FC CNV NDG 81%.
Szuters - FC CNV NDG 5:0

46e minuut.
Markowski heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Plecety onderschept slim de pass. Haapasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 6:0

47e minuut.
Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Plecety, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bzdyra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farías met de inworp. Haapasalmi controleert de bal met de borst. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Modzelewski geeft de bal voor. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Żyżyński heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 7:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haapasalmi met een snelle inworp. Farías speelt de bal door. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Bzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Haapasalmi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tábory rent richting de bal. Kordiaczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kordiaczyński krijgt een gele kaart. Tábory is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haapasalmi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Berny maakt een afschuwelijke overtreding. Berny is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Blades raakt geblesseerd tijdens het duel. Blades zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Blades controleert de bal met de borst. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bzyk met een harde bal richting middenveld. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal zonder na te denken. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Modzelewski rent richting de bal. Ardıçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardıçoğlu met een sublieme pass. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 8:0

77e minuut.
Tábory passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jegor de bal. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 9:0

80e minuut.
Tábory is nu in balbezit. Tábory geeft de bal voor. Farías met een sublieme pass. Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory passt de bal zonder na te denken. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - FC CNV NDG 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 15%, FC CNV NDG 85%.
Szuters - FC CNV NDG 10:0