Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Red Snails Grande Chorizo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznajder geeft de bal voor. Inotlewski kopt de bal weg. Apostel is nu in balbezit. Apostel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Snails - Grande Chorizo 1:0

31e minuut.
Komosiak passt de bal met de wreef. Sznajder rent richting de bal. Sznajder speelt de bal door. Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal met de wreef. Inotlewski is nu in balbezit. Apostel is nu in balbezit. Apostel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Komosiak speelt de bal door. Riedel met een sublieme pass. Kudzia is nu in balbezit. Apostel verovert de bal door een tackle van achteren. Apostel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Kudzia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sznajder. Kudzia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kudzia met een snel genomen vrije trap. Jakosz heeft problemen om de bal te vangen. Wantrych rent richting de bal. Wantrych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Red Snails - Grande Chorizo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Snails 43%, Grande Chorizo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Red Snails - Grande Chorizo 1:1

47e minuut.
Kossok passt de bal in één keer door. Ciemski rent richting de bal. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Snails - Grande Chorizo 1:2

55e minuut.
Kossok probeert naar een medespeler te passen. Wantrych is nu in balbezit. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wantrych onderschept slim de pass. Wantrych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Red Snails - Grande Chorizo 1:3

61e minuut.
Kossowski is nu in balbezit. Kossowski geeft een hoge lob. Wideradzki probeert de bal aan de voet te houden. Ignaczak is nu in balbezit. Ignaczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apostel krijgt zijn hoofd ertegen. Paczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Twórczyński geeft een lange en hoge pass. Cozarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Spurna moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Spurna schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cozarak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cozarak kan niet meer verder spelen. Klungelig pakt Spurna de bal. Judek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski onderschept slim de pass. Nasiłowski rent richting de bal. Ciemski rent richting de bal. Ciemski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zahorski kopt de bal weg. Kudzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia geeft een lange en hoge pass. Ciemski rent richting de bal. Ciemski draait met de bal, schiet en ... Izbiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Red Snails 43%, Grande Chorizo 57%.
FC Red Snails - Grande Chorizo 1:3