Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przepiórki Włochy Chcemy być lepsi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tuczyński probeert naar een medespeler te passen. Ludźmierski is nu in balbezit. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński schiet op doel. Pustelak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepiórki Włochy - Chcemy być lepsi 1:0

17e minuut.
Tuczyński probeert de bal aan de voet te houden. Wichrowski is nu in balbezit. Boduch met een sublieme pass. Klungelig pakt Turczyński de bal. Turczyński schiet op doel. Pustelak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Szyszka met een sublieme pass. Turczyński is nu in balbezit. Bociek begaat een overtreding. Bociek krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dowbór met een snelle inworp. Tuczyński geeft de bal voor. Bociek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szyszka rent richting de bal. Szyszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepiórki Włochy 41%, Chcemy być lepsi 59%.
Przepiórki Włochy - Chcemy być lepsi 1:0

55e minuut.
Anioł met een sublieme pass. Turczyński rent richting de bal. Turczyński probeert naar een medespeler te passen. Boduch is nu in balbezit. Boduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepiórki Włochy - Chcemy być lepsi 2:0

60e minuut.
Daar is Boduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boduch haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Majkut de bal. Turczyński is nu in balbezit. Turczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Majkut trapt de bal weg van het doel. Jordan kopt de bal weg. Kulpiński heeft problemen om de bal te vangen. Rębisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Boduch rent richting de bal. Tuczyński rent richting de bal. Boduch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuczyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tuczyński kan niet meer verder spelen.

88e minuut.
Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór passt de bal zonder na te denken. Soliwoda met een sublieme pass. Turczyński is nu in balbezit. Turczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepiórki Włochy 42%, Chcemy być lepsi 58%.
Przepiórki Włochy - Chcemy być lepsi 2:0