Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CNV NDG FC Red Snails
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Faryński is nu in balbezit. Żyżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Żyżyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Markowski de bal. Markowski haalt uit met een fantastische trap. Izbiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - FC Red Snails 1:0

6e minuut.
Komosiak passt de bal zonder na te denken. Nasiłowski heeft problemen om de bal te vangen. Berny speelt de bal door. Markowski rent richting de bal. Markowski haalt uit met een fantastische trap. Izbiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - FC Red Snails 2:0

10e minuut.
Berny rent richting de bal. Komosiak speelt de bal door. Daar is Omozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berny rent richting de bal. Berny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Inotlewski probeert naar een medespeler te passen. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński verovert de bal door een tackle van achteren. Faryński schiet op doel. Nadolny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - FC Red Snails 2:1

27e minuut.
Omozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Omozik passt de bal met de wreef. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski rent richting de bal. Markowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Plecety onderschept slim de pass. Plecety speelt de bal door. Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Markowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CNV NDG - FC Red Snails 3:1

36e minuut.
Klungelig pakt Modzelewski de bal. Inotlewski rent richting de bal. Inotlewski geeft een hoge lob. Faryński rent richting de bal. Faryński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CNV NDG 43%, FC Red Snails 57%.
FC CNV NDG - FC Red Snails 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CNV NDG 42%, FC Red Snails 58%.
FC CNV NDG - FC Red Snails 3:1