Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szuters Grande Chorizo
Defy Tactiek Normal
67% Balbezit 33%
16% Spel op eigen helft 84%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 20
very good Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Spurna kopt de bal weg. Daar is Riedel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ardıçoğlu is nu in balbezit. Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel. Twórczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mengo geeft de bal voor. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan passt de bal zonder na te denken. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mkchyan geeft de bal voor. Zahorski speelt de bal door. Daar is Kudzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Łęczycki met een sublieme pass. Inworp. Mkchyan met een snelle inworp. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 1:0

30e minuut.
Twórczyński geeft een hoge lob. Inworp. Tábory met een snelle inworp. Haapasalmi kan de bal niet met de borst controleren. Haapasalmi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Farías kopt de bal weg. Daar is Zahorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Paczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 2:0

36e minuut.
El Khalifa met een sublieme pass. Daar is Tábory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tábory speelt de bal door. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 22%, Grande Chorizo 78%.
Szuters - Grande Chorizo 2:0

46e minuut.
Farías passt de bal zonder na te denken. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan speelt de bal door. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Farías passt de bal met de wreef. Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kudzia naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tábory is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tábory komt bij de bal en schiet. Paczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 3:0

52e minuut.
Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Tábory is nu in balbezit. Tábory met een sublieme pass. Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 4:0

56e minuut.
Twórczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tábory rent richting de bal. Tábory passt de bal zonder na te denken. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 5:0

60e minuut.
Tábory is nu in balbezit. Tábory met een sublieme pass. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Paczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 6:0

61e minuut.
Ciemski speelt de bal door. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tábory onderschept slim de pass. Tábory met een sublieme pass. Ardıçoğlu speelt de bal door. Haapasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mkchyan kopt de bal weg. Farías rent richting de bal. Farías met een sublieme pass. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi passt de bal met de wreef. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 7:0

70e minuut.
Ardıçoğlu met een sublieme pass. Farías speelt de bal door. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mkchyan met de inworp. Farías probeert naar een medespeler te passen. Mkchyan met een sublieme pass. Tábory rent richting de bal. Tábory geeft een lange en hoge pass. Paczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zahorski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 8:0

79e minuut.
Hyży speelt de bal door. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi onderschept slim de pass. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 9:0

81e minuut.
Ardıçoğlu passt de bal in één keer door. Tábory is nu in balbezit. Tábory speelt de bal door. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 10:0

83e minuut.
Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Tábory rent richting de bal. Tábory speelt de bal door. Haapasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Paczkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 11:0

85e minuut.
Tábory bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábory passt de bal zonder na te denken. Haapasalmi is nu in balbezit. Haapasalmi draait met de bal, schiet en ... Paczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Grande Chorizo 12:0

88e minuut.
Haapasalmi rent richting de bal. Haapasalmi passt de bal zonder na te denken. Tábory is nu in balbezit. Tábory geeft een lange en hoge pass. Haapasalmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Paczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 9%, Grande Chorizo 91%.
Szuters - Grande Chorizo 12:0