Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i spólka ZKS Zgierz Przybyłów
Nowa :) Tactiek 442
32% Balbezit 68%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
14 gemiddelde waardering 35.8
hopeless Schieten solid
hopeless Passen adequate
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Mienculewicz speelt de bal door. Stocki kopt de bal weg. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:1

8e minuut.
Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski probeert naar een medespeler te passen. Cycol rent richting de bal. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:2

12e minuut.
Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kębrowski trapt de bal weg. Lipski kopt de bal weg. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

17e minuut.
Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipski met een sublieme pass. Daar is Dopierała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Stocki passt de bal zonder na te denken. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski geeft een lange en hoge pass. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol schiet op doel. Mienculewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Mienculewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i spólka 72%, ZKS Zgierz Przybyłów 28%.
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:4

52e minuut.
Kębrowski onderschept slim de pass. Kębrowski geeft een lange en hoge pass. Dopierała kopt de bal weg. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Mienculewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Tobalski is nu in balbezit. Tobalski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dłużewski de bal. Cycol rent richting de bal. Cycol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tobalski is nu in balbezit. Tobalski passt de bal met de wreef. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki verovert de bal door een tackle van achteren. Stocki draait met de bal, schiet en ... Mienculewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stocki rent richting de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

69e minuut.
Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski geeft een lange en hoge pass. Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paczkowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Machaj passt de bal met de wreef. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo geeft de bal voor. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel. Mienculewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:6

76e minuut.
Klungelig pakt Podmagorski de bal. Podmagorski met een sublieme pass. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Mienculewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:7

83e minuut.
Cycol passt de bal zonder na te denken. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski probeert naar een medespeler te passen. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Podmagorski passt de bal met de wreef. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dłużewski krijgt een gele kaart. Cycol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lipski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mienculewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cycol is nu in balbezit. Cycol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i spólka 61%, ZKS Zgierz Przybyłów 39%.
Mati i spólka - ZKS Zgierz Przybyłów 0:8