Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bartolandia footbal club F.C. Boixos Nois
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bujok kopt de bal weg. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogoziński krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Celmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Celmer met een snel genomen vrije trap. Kwiręg kopt de bal weg. Ciemski is nu in balbezit. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Celmer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujok rent richting de bal. Bujok geeft een hoge lob. Szefler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - F.C. Boixos Nois 1:0

15e minuut.
Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec speelt de bal door. Bujok met een sublieme pass. Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - F.C. Boixos Nois 2:0

26e minuut.
Grot is nu in balbezit. Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemski speelt de bal door. Preis is nu in balbezit. Preis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Celmer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 39%, F.C. Boixos Nois 61%.
Bartolandia footbal club - F.C. Boixos Nois 2:0

48e minuut.
Gierejkiewicz geeft een hoge lob. Czapski rent richting de bal. Rybszleger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Czapski kan niet meer verder spelen. Sobkowicz komt het veld opgelopen. Grot met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hermaniuk de bal. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bujok is nu in balbezit. Bujok passt de bal zonder na te denken. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Szefler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - F.C. Boixos Nois 3:0

67e minuut.
Bujok met een sublieme pass. Rogoziński is nu in balbezit. Bujok rent richting de bal. Bujok draait met de bal, schiet en ... Szefler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - F.C. Boixos Nois 4:0

73e minuut.
Preis is nu in balbezit. Sobkowicz onderschept slim de pass. Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Preis is nu in balbezit. Preis draait met de bal, schiet en ... Fros bokst de bal weg.

76e minuut.
Inworp. Hermaniuk met de inworp. Bujok is nu in balbezit. Bujok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Linda is nu in balbezit. Ciemski onderschept slim de pass. Ciemski passt de bal in één keer door. Preis is nu in balbezit. Preis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - F.C. Boixos Nois 4:1

84e minuut.
Wołyniec geeft een hoge lob. Gierejkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bujok is nu in balbezit. Bujok draait met de bal, schiet en ... Rybszleger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kulawiak rent richting de bal. Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulawiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 39%, F.C. Boixos Nois 61%.
Bartolandia footbal club - F.C. Boixos Nois 4:1