Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawel fc Patria Buk
Normal Tactiek 4:3:3-nowe
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 3
waardeloos Schieten tragisch
slecht Passen tragisch
slecht Verdedigen tragisch


17e minuut.
Trepto passt de bal met de wreef. Ziemniak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewkowicz. Lewkowicz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Dules speelt de bal door. Zadylak is nu in balbezit. Pala verovert de bal door een tackle van achteren. Pala geeft een hoge lob. Krupczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lewkowicz met een snelle inworp. Háda is nu in balbezit. Háda met een sublieme pass. Trepto is nu in balbezit. Trepto schiet op doel. Ksiądzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Bursiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Moskalewicz de bal. Krupczak rent richting de bal. Krupczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stolarski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jędrzejko geeft een hoge lob. Inworp. Tomella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Háda rent richting de bal. Háda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 32%, Patria Buk 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawel fc - Patria Buk 0:0

52e minuut.
Frankenzipfel onderschept slim de pass. Frankenzipfel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bursiak met een snelle inworp. Moskalewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zadylak onderschept slim de pass. Zadylak speelt de bal door. Scherfchen is nu in balbezit. Kędzia is nu in balbezit. Kędzia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

87e minuut.
Rzędzian met een sublieme pass. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarski begaat een overtreding. Stolarski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 24%, Patria Buk 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawel fc - Patria Buk 0:0