Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawel fc FC drurzyna
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lutek onderschept slim de pass. Lutek geeft een hoge lob. Skuza rent richting de bal. Skuza draait met de bal, schiet en ... Daar is Scherfchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ksiądzyna bokst de bal weg. Węgrzyn geeft een lange en hoge pass. Krupczak rent richting de bal. Krupczak draait met de bal, schiet en ... Modzelewski bokst de bal weg.

23e minuut.
Dules rent richting de bal. Pachulski onderschept slim de pass. Pachulski probeert naar een medespeler te passen. Skuza rent richting de bal. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majdzik met de inworp. Wiktorowski geeft de bal voor. Skuza is nu in balbezit. Skuza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 37%, FC drurzyna 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawel fc - FC drurzyna 0:0

49e minuut.
Scherfchen met een sublieme pass. Juzala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pachulski. Pachulski krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Dules verovert de bal door een tackle van achteren. Dules geeft een hoge lob. Majdzik is nu in balbezit. Krupczak verovert de bal door een tackle van achteren. Krupczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jędrzejko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opolski rent richting de bal. Opolski passt de bal in één keer door. Pachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachulski schiet op doel. Ksiądzyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skuza rent richting de bal. Skuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - FC drurzyna 0:1

67e minuut.
Inworp. Wiktorowski met de inworp. Pachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachulski draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Scherfchen de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Granat met de inworp. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko met een sublieme pass. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Templak geeft een hoge lob. Skuza is nu in balbezit. Jędrzejko begaat een overtreding. Jędrzejko krijgt een gele kaart. Skuza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lutek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ksiądzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skuza is nu in balbezit. Skuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wawel fc - FC drurzyna 0:2

74e minuut.
Juzala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiktorowski met de inworp. Pachulski is nu in balbezit. Pachulski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 45%, FC drurzyna 55%.
wawel fc - FC drurzyna 0:2