Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC drurzyna wawel fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Krupczak is nu in balbezit. Białek rent richting de bal. Krupczak onderschept slim de pass. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pala rent richting de bal. Pala passt de bal zonder na te denken. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak draait met de bal, schiet en ... Modzelewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - wawel fc 0:1

21e minuut.
Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutek is nu in balbezit. Lutek probeert naar een medespeler te passen. Krupczak rent richting de bal. Krupczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - wawel fc 0:2

27e minuut.
Majdzik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bursiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Krasuski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rzędzian probeert naar een medespeler te passen. Krupczak is nu in balbezit. Lutek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lutek krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen verovert de bal door een tackle van achteren. Scherfchen speelt de bal door. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Krasuski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutek rent richting de bal. Lutek passt de bal zonder na te denken. Krupczak rent richting de bal. Krupczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Dules de bal. Pachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachulski passt de bal met de wreef. Skuza is nu in balbezit. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wiktorowski rent richting de bal. Wiktorowski geeft een lange en hoge pass. Krupczak rent richting de bal. Krupczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - wawel fc 0:3

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majdzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiktorowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiktorowski geeft een hoge lob. Węgrzyn kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Węgrzyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 58%, wawel fc 42%.
FC drurzyna - wawel fc 0:3

53e minuut.
Białek speelt de bal door. Wiktorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krasuski. Krasuski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Wiktorowski is nu in balbezit. Wiktorowski geeft een hoge lob. Jędrzejko rent richting de bal. Skuza is nu in balbezit. Skuza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 41%, wawel fc 59%.
FC drurzyna - wawel fc 0:3