Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patria Buk KommodoR
4:3:3-nowe Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
2.7 gemiddelde waardering 18.1
tragisch Schieten slecht
tragisch Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


11e minuut.
Jamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel verovert de bal door een tackle van achteren. Ziel passt de bal met de wreef. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zadylak geeft de bal voor. Inworp. Miszkiel met een snelle inworp. Treściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz geeft de bal voor. Miszkiel kopt de bal weg. Waleski is nu in balbezit. Waleski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Buk - KommodoR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Buk 78%, KommodoR 22%.
Patria Buk - KommodoR 0:1

50e minuut.
Ziel rent richting de bal. Ziel geeft een lange en hoge pass. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleski verovert de bal door een tackle van achteren. Waleski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Buk - KommodoR 0:2

58e minuut.
Ambrosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosiewicz geeft een hoge lob. Waleski is nu in balbezit. Waleski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patria Buk - KommodoR 0:3

62e minuut.
Zadylak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marszał met een snelle inworp. Miszkiel heeft problemen om de bal te vangen. Miszkiel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Jamka rent richting de bal. Ziel verovert de bal door een tackle van achteren. Zadylak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ziel kan niet meer verder spelen. Gołąbek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patria Buk 70%, KommodoR 30%.
Patria Buk - KommodoR 0:3