Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bartolandia footbal club ZKS Zgierz Przybyłów
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 43.3
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


12e minuut.
Wolik is nu in balbezit. Działo rent richting de bal. Działo met een sublieme pass. Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Cycol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Działo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cycol de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Parandyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:1

21e minuut.
Boye is nu in balbezit. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Boye onderschept slim de pass. Boye geeft een hoge lob. Działo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Podmagorski onderschept slim de pass. Podmagorski geeft een hoge lob. Działo is nu in balbezit. Działo draait met de bal, schiet en ... Fros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:2

27e minuut.
Stocki probeert naar een medespeler te passen. Działo is nu in balbezit. Działo passt de bal in één keer door. Cycol rent richting de bal. Cycol draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski rent richting de bal. Wolik is nu in balbezit. Tobalski verovert de bal door een tackle van achteren. Tobalski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol speelt de bal door. Działo rent richting de bal. Działo schiet op doel. Parandyk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Podmagorski neemt de hoekschop. Stocki kopt de bal weg. Działo is nu in balbezit. Działo haalt uit met een fantastische trap. Fros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boye bereikt de bal nog maar net als eerste. Boye geeft een lange en hoge pass. Daar is Parandyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 79%, ZKS Zgierz Przybyłów 21%.
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

52e minuut.
Stocki rent richting de bal. Stocki haalt uit met een fantastische trap. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:4

60e minuut.
Inworp. Wołyniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sobkowicz met een sublieme pass. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wolik geeft de bal voor. Inworp. Tobalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Działo is nu in balbezit. Cycol rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

74e minuut.
Działo heeft problemen om de bal te vangen. Działo geeft de bal voor. Daar is Linda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Działo de bal. Działo passt de bal in één keer door. Stocki controleert de bal met de borst. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stocki is nu in balbezit. Stocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:6

84e minuut.
Podmagorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podmagorski geeft een hoge lob. Kwiręg geeft de bal voor. Podmagorski kopt de bal weg. Cycol geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Działo de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Boye is nu in balbezit. Boye passt de bal zonder na te denken. Podmagorski met een sublieme pass. Cycol rent richting de bal. Cycol draait met de bal, schiet en ... Fros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 80%, ZKS Zgierz Przybyłów 20%.
Bartolandia footbal club - ZKS Zgierz Przybyłów 0:6