Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KommodoR ZKS Zgierz Przybyłów
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Grzenkowski geeft een hoge lob. Ciuciła kopt de bal weg. Ziel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Działo is nu in balbezit. Działo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:1

14e minuut.
Podmagorski geeft de bal voor. Grzenkowski probeert de bal met de borst te controleren. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol rent richting de bal. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:2

17e minuut.
Działo schiet op doel. Grzenkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boye geeft een hoge lob. Treściński probeert de bal aan de voet te houden. Cycol springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Podmagorski passt de bal met de wreef. Boye rent richting de bal. Stocki met een sublieme pass. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Groblewski geeft een hoge lob. Grzenkowski is nu in balbezit. Działo rent richting de bal. Działo schiet op doel. Hubisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

35e minuut.
Lipski speelt de bal door. Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski geeft een hoge lob. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:4

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski geeft een hoge lob. Działo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KommodoR 77%, ZKS Zgierz Przybyłów 23%.
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

49e minuut.
Bolatlı is nu in balbezit. Ciuciła geeft de bal voor. Ambrosiewicz is nu in balbezit. Cycol verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kieszczyński is nu in balbezit. Cycol verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol met een sublieme pass. Daar is Działo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Działo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:6

56e minuut.
Stocki probeert naar een medespeler te passen. Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski met een sublieme pass. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:7

59e minuut.
Ciuciła geeft een hoge lob. Grzenkowski kopt de bal weg. Kieszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:8

65e minuut.
Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki probeert naar een medespeler te passen. Lipski met een sublieme pass. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Treściński kopt de bal weg. Ziel is nu in balbezit. Tusk probeert naar een medespeler te passen. Cycol rent richting de bal. Cycol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marszał de bal. Działo rent richting de bal. Działo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:9

74e minuut.
Ambrosiewicz speelt de bal door. Działo rent richting de bal. Grzenkowski is nu in balbezit. Działo onderschept slim de pass. Działo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:10

75e minuut.
Groblewski geeft de bal voor. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo passt de bal zonder na te denken. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podmagorski met de inworp. Cycol geeft een hoge lob. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Działo geeft een lange en hoge pass. Grzenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Cycol rent richting de bal. Cycol draait met de bal, schiet en ... Grzenkowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KommodoR 87%, ZKS Zgierz Przybyłów 13%.
KommodoR - ZKS Zgierz Przybyłów 0:10