Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zgierz Przybyłów KommodoR
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 17.4
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cycol probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasiorkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 1:0

6e minuut.
Daar is Lipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipski met een sublieme pass. Ambrosiewicz is nu in balbezit. Podmagorski onderschept slim de pass. Podmagorski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stocki heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stocki. Ambrosiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ambrosiewicz kan niet meer verder spelen. Sznaucer komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Cycol rent richting de bal. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski met een sublieme pass. Kasiorkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kasiorkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kucz onderschept slim de pass. Stocki verovert de bal door een tackle van achteren. Stocki speelt de bal door. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 2:0

41e minuut.
Sznaucer rent richting de bal. Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zgierz Przybyłów 31%, KommodoR 69%.
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Kasiorkiewicz de bal. Stocki probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 3:0

56e minuut.
Tobalski kopt de bal weg. Boye met een sublieme pass. Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Cycol passt de bal zonder na te denken. Kasiorkiewicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stocki probeert naar een medespeler te passen. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz passt de bal met de wreef. Cycol heeft problemen om de bal te vangen. Cycol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 4:0

71e minuut.
Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła met een sublieme pass. Klungelig pakt Kasiorkiewicz de bal. Stocki rent richting de bal. Stocki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 5:0

75e minuut.
Boye speelt de bal door. Cycol rent richting de bal. Cycol speelt de bal door. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Bolatlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Hubisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 6:0

79e minuut.
Sznaucer passt de bal zonder na te denken. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński geeft de bal voor. Cycol is nu in balbezit. Cycol schiet op doel. Hubisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 7:0

87e minuut.
Podmagorski met een sublieme pass. Stocki rent richting de bal. Cycol met een sublieme pass. Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ... Hubisz bokst de bal weg.

90e minuut.
Boye bereikt de bal nog maar net als eerste. Boye met een sublieme pass. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski geeft een lange en hoge pass. Kasiorkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zgierz Przybyłów 31%, KommodoR 69%.
ZKS Zgierz Przybyłów - KommodoR 7:0