Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawel fc Bartolandia footbal club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Czapski probeert naar een medespeler te passen. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok maakt een afschuwelijke overtreding. Bujok krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Rzędzian verovert de bal door een tackle van achteren. Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz probeert naar een medespeler te passen. Krupczak rent richting de bal. Krupczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bursiak met de inworp. Moskalewicz speelt de bal door. Dules rent richting de bal. Dules geeft de bal voor. Krupczak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pala is nu in balbezit. Hermaniuk begaat een overtreding. Pala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rzędzian met een snel genomen vrije trap. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Moskalewicz rent richting de bal. Grot verovert de bal door een tackle van achteren. Rzędzian verovert de bal door een tackle van achteren. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kwiręg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak schiet op doel. Fros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Rzędzian rent richting de bal. Czapski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapski passt de bal in één keer door. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Ksiądzyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Węgrzyn passt de bal in één keer door. Moskalewicz met een sublieme pass. Parandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak verovert de bal door een tackle van achteren. Krupczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dules kopt de bal weg. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak onderschept slim de pass. Krupczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Linda speelt de bal door. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk passt de bal in één keer door. Krupczak rent richting de bal. Krupczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 43%, Bartolandia footbal club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawel fc - Bartolandia footbal club 0:0

49e minuut.
Wolik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bursiak met de inworp. Moskalewicz is nu in balbezit. Moskalewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg geeft een hoge lob. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Wołyniec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dules speelt de bal door. Juzala rent richting de bal. Bujok onderschept slim de pass. Bujok haalt uit met een fantastische trap. Scherfchen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ksiądzyna bokst de bal weg.

77e minuut.
Węgrzyn geeft de bal voor. Inworp. Hermaniuk met de inworp. Bujok probeert de bal met de borst te controleren. Bujok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Wołyniec de bal. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. Juzala passt de bal in één keer door. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawel fc 40%, Bartolandia footbal club 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawel fc - Bartolandia footbal club 0:0