Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC drurzyna ZKS Zgierz Przybyłów
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 38.9
slecht Schieten solide
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Białek passt de bal met de wreef. Cycol rent richting de bal. Cycol met een sublieme pass. Działo is nu in balbezit. Działo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:1

17e minuut.
Stocki rent richting de bal. Lutek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boye met een snel genomen vrije trap. Cycol springt en kopt de bal. Modzelewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Lipski passt de bal met de wreef. Podmagorski speelt de bal door. Szmer is nu in balbezit. Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Działo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podmagorski met de inworp. Cycol rent richting de bal. Cycol geeft de bal voor. Działo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:2

40e minuut.
Lipski probeert naar een medespeler te passen. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski geeft de bal voor. Działo is nu in balbezit. Działo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 76%, ZKS Zgierz Przybyłów 24%.
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:3

48e minuut.
Działo rent richting de bal. Działo passt de bal in één keer door. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Modzelewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:4

57e minuut.
Podmagorski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Działo de bal. Szmer begaat een overtreding. Działo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Działo kan niet meer verder spelen. Kasiorkiewicz komt het veld opgelopen. Boye met een snel genomen vrije trap. Cycol springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Templak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kasiorkiewicz kopt de bal weg. Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki onderschept slim de pass. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Templak rent richting de bal. Cycol verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol passt de bal zonder na te denken. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:5

83e minuut.
Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podmagorski geeft de bal voor. Kasiorkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cycol springt en kopt de bal. Modzelewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lutek de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cycol is nu in balbezit. Cycol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 72%, ZKS Zgierz Przybyłów 28%.
FC drurzyna - ZKS Zgierz Przybyłów 0:6