Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KommodoR Mati i spólka
Normal Tactiek Nowa :)
61% Balbezit 39%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Kieszczyński geeft een hoge lob. Tomankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomankiewicz geeft een lange en hoge pass. Kalnik rent richting de bal. Kalnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tusk speelt de bal door. Klungelig pakt Tomankiewicz de bal. Kębrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kębrowski krijgt een gele kaart. Tomankiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tomankiewicz kan niet meer verder spelen. Gołąbek komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kalnik is nu in balbezit. Kalnik passt de bal met de wreef. Kurek rent richting de bal. Kurek haalt uit met een fantastische trap. Matyjasek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Buitenspel voor Waleski. Goede buitenspelval van de verdediging. Mąka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kurek kopt de bal weg. Kalnik rent richting de bal. Kalnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - Mati i spólka 0:1

37e minuut.
Matyjasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał is nu in balbezit. Marszał geeft de bal voor. Miszkiel rent richting de bal. Miszkiel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waleski rent richting de bal. Waleski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KommodoR - Mati i spólka 1:1

40e minuut.
Tusk met een sublieme pass. Kębrowski geeft een lange en hoge pass. Matyjasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyjasek schiet op doel. Hubisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KommodoR - Mati i spólka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KommodoR 63%, Mati i spólka 37%.
KommodoR - Mati i spólka 1:2

58e minuut.
Mąka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miszkiel met een snelle inworp. Treściński rent richting de bal. Treściński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grzenkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szweda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurek rent richting de bal. Kurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tusk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gołąbek de bal. Kębrowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gołąbek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ziel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kucz komt het veld opgelopen. Tusk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gołąbek is nu in balbezit. Gołąbek geeft een hoge lob. Waleski springt en kopt de bal. Mienculewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KommodoR - Mati i spólka 2:2

79e minuut.
Szweda met een snelle inworp. Kieszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kukulski met de inworp. Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz begaat een overtreding. Kucz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KommodoR 51%, Mati i spólka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KommodoR - Mati i spólka 2:2