Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Boixos Nois wawel fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Frontczek passt de bal met de wreef. Inworp. Rzędzian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pala rent richting de bal. Pala geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rzędzian kopt de bal weg. Klungelig pakt Frontczek de bal. Moskalewicz is nu in balbezit. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dules speelt de bal door. Moskalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rzędzian geeft de bal voor. Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz passt de bal zonder na te denken. Krupczak rent richting de bal. Krupczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - wawel fc 0:1

13e minuut.
Gierejkiewicz is nu in balbezit. Dules onderschept slim de pass. Dules geeft de bal voor. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moskalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moskalewicz speelt de bal door. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - wawel fc 0:2

26e minuut.
Dules onderschept slim de pass. Dules passt de bal met de wreef. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak haalt uit met een fantastische trap. Jastrząb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Moskalewicz rent richting de bal. Moskalewicz passt de bal met de wreef. Krupczak rent richting de bal. Krupczak draait met de bal, schiet en ... Daukszewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - wawel fc 0:3

35e minuut.
Dules rent richting de bal. Dules geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jastrząb de bal. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daukszewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rzędzian is nu in balbezit. Frontczek rent richting de bal. Frontczek geeft de bal voor. Kulawiak kopt de bal weg. Węgrzyn probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciemski zal de hoekschop nemen. Węgrzyn heeft problemen om de bal te vangen. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - wawel fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Boixos Nois 71%, wawel fc 29%.
F.C. Boixos Nois - wawel fc 1:3

52e minuut.
Talarek probeert naar een medespeler te passen. Ciemski heeft problemen om de bal te vangen. Ciemski speelt de bal door. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Moskalewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Krupczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskalewicz rent richting de bal. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Boixos Nois - wawel fc 1:4

87e minuut.
Jędrzejko met een sublieme pass. Rzędzian is nu in balbezit. Ciemski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciemski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Boixos Nois 56%, wawel fc 44%.
F.C. Boixos Nois - wawel fc 1:4