Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bartolandia footbal club Patria Buk
Normal Tactiek 4:3:3-nowe
62% Balbezit 38%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 2
zwak Schieten tragisch
slecht Passen tragisch
slecht Verdedigen tragisch


3e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec passt de bal in één keer door. Jamka is nu in balbezit. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok schiet op doel. Lewkowicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Wolik geeft een hoge lob. Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rogoziński zijn tegenspeler op de grond. Rogoziński krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Małyszko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Trepto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Parandyk de bal onder controle te krijgen. Westerhoff rent richting de bal. Westerhoff schiet op doel. Fros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 37%, Patria Buk 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bartolandia footbal club - Patria Buk 0:0

50e minuut.
Czapski is nu in balbezit. Tomella is nu in balbezit. Czapski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Fros met een harde bal richting middenveld. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Wołyniec de bal. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frankenzipfel is nu in balbezit. Hermaniuk onderschept slim de pass. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zadylak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wołyniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Linda probeert naar een medespeler te passen. Jamka rent richting de bal. Rogoziński onderschept slim de pass. Bujok is nu in balbezit. Bujok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 35%, Patria Buk 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bartolandia footbal club - Patria Buk 0:0