Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC drurzyna Bartolandia footbal club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Pachulski probeert naar een medespeler te passen. Wolik heeft problemen om de bal te vangen. Wolik geeft de bal voor. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel draait met de bal, schiet en ... Modzelewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Białek rent richting de bal. Grot rent richting de bal. Grot speelt de bal door. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok draait met de bal, schiet en ... Modzelewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Fremel rent richting de bal. Fremel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - Bartolandia footbal club 0:1

43e minuut.
Czapski kopt de bal weg. Granat heeft problemen om de bal te vangen. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec geeft een hoge lob. Fremel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - Bartolandia footbal club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 65%, Bartolandia footbal club 35%.
FC drurzyna - Bartolandia footbal club 0:2

58e minuut.
Skuza is nu in balbezit. Linda is nu in balbezit. Skuza verovert de bal door een tackle van achteren. Pachulski is nu in balbezit. Pachulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC drurzyna - Bartolandia footbal club 1:2

61e minuut.
Granat kopt de bal weg. Daar is Bujok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujok passt de bal zonder na te denken. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC drurzyna 63%, Bartolandia footbal club 37%.
FC drurzyna - Bartolandia footbal club 1:2