Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bartolandia footbal club KommodoR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Gołąbek rent richting de bal. Bujok onderschept slim de pass. Ambrosiewicz begaat een overtreding. Ambrosiewicz krijgt een gele kaart. Bujok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czapski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Grzenkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hermaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bujok de bal. Bujok passt de bal in één keer door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Linda kopt de bal weg. Ziel is nu in balbezit. Ziel geeft een lange en hoge pass. Tomankiewicz rent richting de bal. Tomankiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok onderschept slim de pass. Bujok passt de bal met de wreef. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - KommodoR 1:0

30e minuut.
Grot probeert naar een medespeler te passen. Czapski met een sublieme pass. Marszał rent richting de bal. Marszał passt de bal in één keer door. Hubisz probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 43%, KommodoR 57%.
Bartolandia footbal club - KommodoR 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Rogoziński de bal. Kieszczyński is nu in balbezit. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Hubisz bokst de bal weg.

55e minuut.
Czapski rent richting de bal. Czapski geeft de bal voor. Grzenkowski probeert de bal aan de voet te houden. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Hubisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miszkiel neemt de hoekschop. Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleski is nu in balbezit. Waleski haalt uit met een fantastische trap. Fros bokst de bal weg.

63e minuut.
Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. Bujok probeert de bal aan de voet te houden. Bujok passt de bal zonder na te denken. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - KommodoR 2:0

76e minuut.
Grot geeft een lange en hoge pass. Wolik kan de bal niet met de borst controleren. Tomankiewicz met een sublieme pass. Waleski is nu in balbezit. Waleski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bartolandia footbal club - KommodoR 2:1

90e minuut.
Daar is Gołąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok passt de bal zonder na te denken. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bartolandia footbal club 48%, KommodoR 52%.
Bartolandia footbal club - KommodoR 2:1