Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zgierz Przybyłów wawel fc
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Rzędzian verovert de bal door een tackle van achteren. Rzędzian probeert naar een medespeler te passen. Moskalewicz is nu in balbezit. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolatlı kopt de bal weg. Rzędzian bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Działo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Podmagorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podmagorski probeert naar een medespeler te passen. Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol draait met de bal, schiet en ... Ksiądzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Węgrzyn heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 1:0

21e minuut.
Podmagorski met een sublieme pass. Tobalski rent richting de bal. Tobalski passt de bal in één keer door. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo geeft een lange en hoge pass. Ksiądzyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 2:0

29e minuut.
Ksiądzyna met een harde bal richting middenveld. Stocki kopt de bal weg. Scherfchen is nu in balbezit. Działo rent richting de bal. Działo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 3:0

31e minuut.
Krupczak met een sublieme pass. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo passt de bal in één keer door. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol draait met de bal, schiet en ... Ksiądzyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Klungelig pakt Ziemniak de bal. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski passt de bal zonder na te denken. Działo rent richting de bal. Działo draait met de bal, schiet en ... Ksiądzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rzędzian probeert naar een medespeler te passen. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo passt de bal zonder na te denken. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Stocki met een sublieme pass. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen rent richting de bal. Cycol onderschept slim de pass. Cycol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Węgrzyn met een harde bal richting middenveld. Podmagorski kopt de bal weg. Daar is Cycol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zgierz Przybyłów 20%, wawel fc 80%.
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 3:0

46e minuut.
Stocki rent richting de bal. Stocki passt de bal in één keer door. Ziemniak rent richting de bal. Cycol verovert de bal door een tackle van achteren. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Działo passt de bal met de wreef. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski geeft een hoge lob. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dules geeft een hoge lob. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła geeft een hoge lob. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 4:0

56e minuut.
Ciuciła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paczkowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ksiądzyna met een sublieme pass. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski met een sublieme pass. Cycol rent richting de bal. Cycol passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski passt de bal zonder na te denken. Cycol is nu in balbezit. Cycol geeft een lange en hoge pass. Działo krijgt zijn hoofd ertegen. Ksiądzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki passt de bal met de wreef. Ziemniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cycol rent richting de bal. Cycol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ksiądzyna trapt de bal weg. Klungelig pakt Podmagorski de bal. Podmagorski kopt de bal weg. Cycol is nu in balbezit. Cycol geeft een lange en hoge pass. Ksiądzyna bokst de bal weg. Działo springt en kopt de bal. Ksiądzyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 5:0

71e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Stocki speelt de bal door. Cycol is nu in balbezit. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 6:0

73e minuut.
Cycol passt de bal in één keer door. Działo heeft problemen om de bal te vangen. Cycol is nu in balbezit. Działo rent richting de bal. Działo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Lipski de bal. Podmagorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podmagorski passt de bal zonder na te denken. Cycol rent richting de bal. Cycol haalt uit met een fantastische trap. Ksiądzyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boye met een sublieme pass. Podmagorski is nu in balbezit. Podmagorski geeft een hoge lob. Działo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 7:0

84e minuut.
Scherfchen met een sublieme pass. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski geeft de bal voor. Cycol rent richting de bal. Cycol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 8:0

89e minuut.
Boye is nu in balbezit. Boye passt de bal in één keer door. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zgierz Przybyłów 20%, wawel fc 80%.
ZKS Zgierz Przybyłów - wawel fc 9:0