Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Żmijewo KS Owczarnia
Nowa Tactiek 3.5.2
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.6 gemiddelde waardering 33.7
matig Schieten redelijk
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Łukasik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

16e minuut.
Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Matem is nu in balbezit. Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Waluś schiet op doel. Mangiamele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński begaat een overtreding. Zawadzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łyskawa met een snel genomen vrije trap. Wydra heeft problemen om de bal te vangen. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal schiet op doel. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wójcicki met een snelle inworp. Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński geeft de bal voor. Waluś springt en kopt de bal. Matem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sutryk rent richting de bal. Sutryk passt de bal met de wreef. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś rent richting de bal. Waluś passt de bal in één keer door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 72%, KS Owczarnia 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Żmijewo - KS Owczarnia 0:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miłowski met een snelle inworp. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś haalt uit met een fantastische trap. Mangiamele probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cuellar geeft een hoge lob. Inworp. Wójcicki met een snelle inworp. Ptaszyński rent richting de bal. Ptaszyński geeft de bal voor. Paal!

50e minuut.
Wydra rent richting de bal. Ptaszyński is nu in balbezit. Ptaszyński speelt de bal door. Waluś rent richting de bal. Waluś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sapela trapt de bal weg van het doel. Ptaszyński kopt de bal weg. Daar is Domaszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel. Domaszewicz probeert de bal aan de voet te houden. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Mangiamele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk probeert naar een medespeler te passen. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Waluś schiet op doel. Mangiamele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Domaszewicz rent richting de bal. Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Ptaszyński is nu in balbezit. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś schiet op doel. Mangiamele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - KS Owczarnia 0:1

75e minuut.
Pijak rent richting de bal. Pijak met een sublieme pass. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo passt de bal met de wreef. Ptaszyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk is nu in balbezit. Ptaszyński rent richting de bal. Sutryk is nu in balbezit. Ptaszyński geeft een lange en hoge pass. Mangiamele bokst de bal weg. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - KS Owczarnia 0:2

86e minuut.
Twórczyński met een sublieme pass. Zawadzki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radomski. Zawadzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Latynowicz wilt de vrije trap nemen. Sapela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 72%, KS Owczarnia 28%.
Fc Żmijewo - KS Owczarnia 0:2