Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Żmijewo Gang z Plutona
Nowa Tactiek 442 zorg
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 39.1
redelijk Schieten goed
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


4e minuut.
Katevas geeft een lange en hoge pass. Gregorek heeft problemen om de bal te vangen. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Mangiamele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Katevas probeert naar een medespeler te passen. Capdevila is nu in balbezit. Capdevila passt de bal in één keer door. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... Mangiamele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Łukasik de bal. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka passt de bal in één keer door. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Capdevila met een sublieme pass. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl passt de bal in één keer door. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Miłowski met een sublieme pass. Katevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadzki is nu in balbezit. Zawadzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mangiamele trapt de bal weg van het doel. Katevas kan de bal niet met de borst controleren. Latynowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Fehl de bal. Fehl geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Mangiamele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Capdevila passt de bal in één keer door. Brina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brina passt de bal zonder na te denken. Schipka rent richting de bal. Schipka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cuellar met een harde bal richting middenveld. Zawadzki is nu in balbezit. Katevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katevas krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Szostek rent richting de bal. Szostek geeft een hoge lob. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Mangiamele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Gang z Plutona 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 72%, Gang z Plutona 28%.
Fc Żmijewo - Gang z Plutona 0:1

46e minuut.
Zetka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Brina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krochmal is nu in balbezit. Nigro verovert de bal door een tackle van achteren. Nigro geeft een lange en hoge pass. Fane krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Brina geeft een hoge lob. Daar is Capdevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka rent richting de bal. Schipka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Gang z Plutona 0:2

57e minuut.
Capdevila passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cetnar de bal. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ... Mangiamele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Gang z Plutona 0:3

59e minuut.
Schipka rent richting de bal. Cuellar is nu in balbezit. Capdevila verovert de bal door een tackle van achteren. Capdevila geeft de bal voor. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Gang z Plutona 0:4

67e minuut.
Nigro geeft de bal voor. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Brina is nu in balbezit. Brina geeft een hoge lob. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Capdevila controleert de bal met de borst. Capdevila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - Gang z Plutona 0:5

70e minuut.
Zetka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Latynowicz de bal. Zetka verovert de bal door een tackle van achteren. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawadzki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fehl onderschept slim de pass. Fehl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łukasik de bal. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 72%, Gang z Plutona 28%.
Fc Żmijewo - Gang z Plutona 0:5