Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Owczarnia FC WIN
3.5.2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 16.7
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pacholczyk probeert naar een medespeler te passen. Waluś rent richting de bal. Waluś met een sublieme pass. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Jarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WIN 1:0

6e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo onderschept slim de pass. Plawgo geeft een hoge lob. Waluś maakt een snoekduik en kopt de bal. Jarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WIN 2:0

12e minuut.
Pijak passt de bal in één keer door. Wójcicki rent richting de bal. Wójcicki geeft een lange en hoge pass. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Plawgo rent richting de bal. Plawgo geeft de bal voor. Wójcicki rent richting de bal. Wójcicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tuczyński trapt de bal weg. Pijak kopt de bal weg. Sutryk rent richting de bal. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jarczyk met een harde bal richting middenveld. Pijak kopt de bal weg. Pędzich heeft problemen om de bal te vangen. Waluś rent richting de bal. Waluś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wydra rent richting de bal. Wydra passt de bal met de wreef. Gatner is nu in balbezit. Wydra is nu in balbezit. Wydra schiet op doel. Jarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Gatner met de inworp. Waluś rent richting de bal. Waluś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sutryk de bal. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WIN 3:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ptaszyński speelt de bal door. Pijak rent richting de bal. Pijak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 18%, FC WIN 82%.
KS Owczarnia - FC WIN 3:0

49e minuut.
Jurasik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutryk controleert de bal met de borst. Sutryk schiet op doel. Jarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Plawgo geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuczyński de bal. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Jarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Waluś onderschept slim de pass. Waluś met een sublieme pass. Jurasik is nu in balbezit. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WIN 4:0

67e minuut.
Ptaszyński rent richting de bal. Gatner onderschept slim de pass. Gatner probeert naar een medespeler te passen. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WIN 5:0

77e minuut.
Ptaszyński onderschept slim de pass. Ptaszyński passt de bal met de wreef. Waluś met een sublieme pass. Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Plawgo passt de bal in één keer door. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś passt de bal zonder na te denken. Sutryk rent richting de bal. Sutryk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Waluś is nu in balbezit. Waluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - FC WIN 6:0

85e minuut.
Pijak rent richting de bal. Pijak passt de bal in één keer door. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pędzich de bal onder controle te krijgen. Jarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waluś is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gładysiak rent richting de bal. Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński draait met de bal, schiet en ... Waluś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 28%, FC WIN 72%.
KS Owczarnia - FC WIN 6:0