Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siarka Tarnobrzeg FC WC Lejkers
Normal Tactiek blok
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Inworp. Liński met de inworp. Staczanowski speelt de bal door. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Stępiuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - FC WC Lejkers 1:0

11e minuut.
Kraiński is nu in balbezit. Liński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kraiński. Kraiński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gała verovert de bal door een tackle van achteren. Gała geeft een lange en hoge pass. Jonak heeft problemen om de bal te vangen. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gała passt de bal met de wreef. Kraiński met een sublieme pass. Jonak heeft problemen om de bal te vangen. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shriber met een harde bal richting middenveld. Daar is Gała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż schiet op doel. Cierkos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staczanowski met een snelle inworp. Garami bereikt de bal nog maar net als eerste. Gała verovert de bal door een tackle van achteren. Gała draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hanyż probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - FC WC Lejkers 2:0

45e minuut.
Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Liński verovert de bal door een tackle van achteren. Liński passt de bal in één keer door. Gała heeft problemen om de bal te vangen. Gała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 20%, FC WC Lejkers 80%.
Siarka Tarnobrzeg - FC WC Lejkers 2:0

71e minuut.
Melon kopt de bal weg. Klungelig pakt Şipoş de bal. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż haalt uit met een fantastische trap. Shriber probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Majdak passt de bal zonder na te denken. Garami rent richting de bal. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Garami onderschept slim de pass. Garami met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cierkos met een sublieme pass. Liński heeft problemen om de bal te vangen. Gała bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 16%, FC WC Lejkers 84%.
Siarka Tarnobrzeg - FC WC Lejkers 2:0