Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gang z Plutona KS Owczarnia
442 zorg Tactiek 3.5.2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


12e minuut.
Fane haalt uit met een fantastische trap. Radomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brina zal de hoekschop nemen. Fane krijgt zijn hoofd ertegen. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Radomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brina is nu in balbezit. Brina geeft een lange en hoge pass. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal. Radomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Katevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Capdevila speelt de bal door. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - KS Owczarnia 1:0

31e minuut.
Plawgo passt de bal in één keer door. Cervatiuc rent richting de bal. Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Fehl de bal. Fehl geeft de bal voor. Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 43%, KS Owczarnia 57%.
Gang z Plutona - KS Owczarnia 1:0

46e minuut.
Sklavakis komt het veld opgelopen. Miklewicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fane passt de bal in één keer door. Fehl is nu in balbezit. Fehl geeft een hoge lob. Fane springt en kopt de bal. Sapela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - KS Owczarnia 2:0

49e minuut.
Katevas is nu in balbezit. Katevas passt de bal met de wreef. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Katevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Katevas geeft een hoge lob. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel. Sapela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - KS Owczarnia 3:0

86e minuut.
Fane passt de bal met de wreef. Brina rent richting de bal. Brina geeft een lange en hoge pass. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 48%, KS Owczarnia 52%.
Gang z Plutona - KS Owczarnia 3:0