Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Budyniowe Stworki Siarka Tarnobrzeg
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Daar is Charciarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek maakt een afschuwelijke overtreding. Charciarek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Dragon is nu in balbezit. Dragon geeft een hoge lob. Kraiński heeft problemen om de bal te vangen. Kościecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościecha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Budyniowe Stworki - Siarka Tarnobrzeg 1:0

20e minuut.
Hanyż verovert de bal door een tackle van achteren. Hanyż probeert naar een medespeler te passen. Krysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gała verovert de bal door een tackle van achteren. Gała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kraiński speelt de bal door. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski speelt de bal door. Gała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hanyż speelt de bal door. Gała bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiewicz rent richting de bal. Gała onderschept slim de pass. Gała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Budyniowe Stworki - Siarka Tarnobrzeg 1:1

42e minuut.
Hanyż met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak speelt de bal door. Hanyż is nu in balbezit. Hanyż draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budyniowe Stworki 66%, Siarka Tarnobrzeg 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Budyniowe Stworki - Siarka Tarnobrzeg 1:1

57e minuut.
Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski geeft een hoge lob. Wójciak rent richting de bal. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Budyniowe Stworki - Siarka Tarnobrzeg 1:2

87e minuut.
Ligocki geeft een hoge lob. Inworp. Staczanowski met een snelle inworp. Hanyż rent richting de bal. Hanyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Budyniowe Stworki - Siarka Tarnobrzeg 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Budyniowe Stworki 45%, Siarka Tarnobrzeg 55%.
Budyniowe Stworki - Siarka Tarnobrzeg 1:3