Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siarka Tarnobrzeg KS Owczarnia
Normal Tactiek 3.5.2
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 32.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Doeltrap. Żyrkowski trapt de bal weg van het doel. Pijak kopt de bal weg. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gała kopt de bal weg. Staczanowski rent richting de bal. Plawgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staczanowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Radomski geeft een lange en hoge pass. Waluś kopt de bal weg. Majkowski is nu in balbezit. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - KS Owczarnia 0:1

18e minuut.
Daar is Plawgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melon is nu in balbezit. Waluś onderschept slim de pass. Waluś draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - KS Owczarnia 0:2

18e minuut.
Gała speelt de bal door. Daar is Hanyż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś onderschept slim de pass. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Plawgo probeert de bal aan de voet te houden. Wydra rent richting de bal. Wydra probeert naar een medespeler te passen. Waluś rent richting de bal. Waluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - KS Owczarnia 0:3

23e minuut.
Pijak is nu in balbezit. Pijak geeft de bal voor. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - KS Owczarnia 0:4

25e minuut.
Majkowski onderschept slim de pass. Sutryk rent richting de bal. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Waluś is nu in balbezit. Waluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk rent richting de bal. Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pijak passt de bal zonder na te denken. Daar is Ptaszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Gała zijn tegenspeler op de grond. Gała krijgt een gele kaart. Ptaszyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Pijak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Waluś kopt de bal weg. Majkowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Ziutek de bal. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo geeft de bal voor. Waluś is nu in balbezit. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel. Żyrkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wójcicki neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 71%, KS Owczarnia 29%.
Siarka Tarnobrzeg - KS Owczarnia 0:4

53e minuut.
Radomski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konojadzki met een snelle inworp. Gała is nu in balbezit. Gała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Sutryk de bal onder controle te krijgen. Wydra is nu in balbezit. Wydra passt de bal zonder na te denken. Waluś rent richting de bal. Waluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siarka Tarnobrzeg - KS Owczarnia 0:5

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melon met een snelle inworp. Ptaszyński rent richting de bal. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Pijak de bal. Gała rent richting de bal. Radomski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wydra de bal. Wydra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Majdak onderschept slim de pass. Ptaszyński onderschept slim de pass. Ptaszyński geeft een hoge lob. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siarka Tarnobrzeg 68%, KS Owczarnia 32%.
Siarka Tarnobrzeg - KS Owczarnia 0:5