Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Owczarnia Siarka Tarnobrzeg
3.5.2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Plawgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waluś rent richting de bal. Melon maakt een afschuwelijke overtreding. Melon is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Ptaszyński probeert naar een medespeler te passen. Wydra rent richting de bal. Plawgo geeft de bal voor. Sutryk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 1:0

11e minuut.
Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński onderschept slim de pass. Ptaszyński probeert naar een medespeler te passen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 2:0

14e minuut.
Plawgo is nu in balbezit. Plawgo probeert naar een medespeler te passen. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel. Ciszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 3:0

20e minuut.
Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś rent richting de bal. Waluś passt de bal in één keer door. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel. Żyrkowski bokst de bal weg. Daar is Majkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wójcicki met de inworp. Ptaszyński is nu in balbezit. Ptaszyński met een sublieme pass. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Żyrkowski trapt de bal weg van het doel. Wydra kopt de bal weg. Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 4:0

25e minuut.
Plawgo kopt de bal weg. Daar is Waluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś passt de bal zonder na te denken. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wójcicki is nu in balbezit. Wójcicki geeft de bal voor. Ciszewski met een sublieme pass. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Waluś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plawgo is nu in balbezit. Ciszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plawgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waluś neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 5:0

34e minuut.
Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński speelt de bal door. Gała probeert de bal aan de voet te houden. Waluś rent richting de bal. Waluś draait met de bal, schiet en ... Żyrkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Majdak is nu in balbezit. Ptaszyński onderschept slim de pass. Ptaszyński probeert naar een medespeler te passen. Waluś rent richting de bal. Waluś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ptaszyński is nu in balbezit. Kraiński onderschept slim de pass. Plawgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 25%, Siarka Tarnobrzeg 75%.
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 5:0

46e minuut.
Gała passt de bal met de wreef. Sutryk speelt de bal door. Waluś rent richting de bal. Waluś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sutryk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Konojadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ptaszyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gała. Gała krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ptaszyński rent richting de bal. Ptaszyński speelt de bal door. Klungelig pakt Pijak de bal. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 6:0

51e minuut.
Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki geeft een lange en hoge pass. Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciszewski de bal. Żyrkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 7:0

53e minuut.
Ptaszyński met een sublieme pass. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk onderschept slim de pass. Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcicki geeft de bal voor. Żyrkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Waluś probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 8:0

54e minuut.
Hanyż passt de bal in één keer door. Majdak rent richting de bal. Waluś onderschept slim de pass. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Konojadzki heeft problemen om de bal te vangen. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waluś de bal. Waluś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Żyrkowski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plawgo met de inworp. Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński geeft de bal voor. Paal!

65e minuut.
Żyrkowski probeert naar een medespeler te passen. Pijak kopt de bal weg. Majkowski is nu in balbezit. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Plawgo is nu in balbezit. Plawgo speelt de bal door. Ptaszyński speelt de bal door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ptaszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wójcicki met een snelle inworp. Wydra rent richting de bal. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Waluś is nu in balbezit. Waluś met een sublieme pass. Majkowski rent richting de bal. Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Żyrkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 31%, Siarka Tarnobrzeg 69%.
KS Owczarnia - Siarka Tarnobrzeg 9:0