Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gang z Plutona Budyniowe Stworki
442 zorg Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 18.8
solide Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Charciarek rent richting de bal. Capdevila onderschept slim de pass. Capdevila passt de bal met de wreef. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Krysiewicz rent richting de bal. Brina verovert de bal door een tackle van achteren. Brina passt de bal met de wreef. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Charciarek is nu in balbezit. Capdevila onderschept slim de pass. Capdevila probeert naar een medespeler te passen. Schipka rent richting de bal. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 1:0

7e minuut.
Schipka onderschept slim de pass. Schipka passt de bal met de wreef. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel. Rafiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 2:0

8e minuut.
Klama passt de bal in één keer door. Charciarek is nu in balbezit. Fane onderschept slim de pass. Fane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 3:0

9e minuut.
Fehl geeft een lange en hoge pass. Fane kopt de bal weg. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kicek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 4:0

13e minuut.
Fane passt de bal in één keer door. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl passt de bal in één keer door. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kicek verovert de bal door een tackle van achteren. Capdevila rent richting de bal. Capdevila passt de bal met de wreef. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rafiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Fane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krysiewicz probeert naar een medespeler te passen. Charciarek rent richting de bal. Fane onderschept slim de pass. Fane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brina passt de bal met de wreef. Schipka rent richting de bal. Schipka met een sublieme pass. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kicek de bal. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 5:0

28e minuut.
Fane is nu in balbezit. Schipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane rent richting de bal. Schipka is nu in balbezit. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 6:0

28e minuut.
Klungelig pakt Klama de bal. Klama speelt de bal door. Charciarek is nu in balbezit. Fane onderschept slim de pass. Fane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 21%, Budyniowe Stworki 79%.
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 6:0

46e minuut.
Charciarek rent richting de bal. Charciarek geeft de bal voor. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama schiet op doel. Veltroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 6:1

50e minuut.
Doeltrap. Veltroni met een harde bal richting middenveld. Capdevila kopt de bal weg. Schipka is nu in balbezit. Schipka geeft een hoge lob. Rafiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 7:1

54e minuut.
Searles met een sublieme pass. Kościecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capdevila rent richting de bal. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fehl is nu in balbezit. Fehl passt de bal in één keer door. Capdevila is nu in balbezit. Schipka rent richting de bal. Schipka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 8:1

61e minuut.
Szostek is nu in balbezit. Szostek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fane de bal. Schipka rent richting de bal. Schipka draait met de bal, schiet en ... Rafiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Krysiewicz is nu in balbezit. Nigro verovert de bal door een tackle van achteren. Nigro geeft een hoge lob. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Szpilka kopt de bal weg. Capdevila rent richting de bal. Capdevila speelt de bal door. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wójciak met een snelle inworp. Charciarek is nu in balbezit. Searles is nu in balbezit. Searles geeft een hoge lob. Capdevila geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rafiński met een harde bal richting middenveld. Charciarek kopt de bal weg. Taras speelt de bal door. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Krysiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Capdevila de bal. Capdevila passt de bal met de wreef. Brina geeft een lange en hoge pass. Fane springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kicek trapt de bal weg van het doel. Capdevila kopt de bal weg. Fane probeert de bal aan de voet te houden. Fane draait met de bal, schiet en ... Rafiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Searles onderschept slim de pass. Searles passt de bal zonder na te denken. Klama is nu in balbezit. Klama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 23%, Budyniowe Stworki 77%.
Gang z Plutona - Budyniowe Stworki 8:2