Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Owczarnia SZPACZA TEAM
3.5.2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sutryk is nu in balbezit. Sutryk passt de bal met de wreef. Daar is Waluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś draait met de bal, schiet en ... Rozhukaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 1:0

5e minuut.
Radomski probeert naar een medespeler te passen. Bot rent richting de bal. Wójcicki begaat een overtreding. Wójcicki krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak passt de bal met de wreef. Waluś met een sublieme pass. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ... Rozhukaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pleśnar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plawgo zal de hoekschop nemen. Waluś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 2:0

13e minuut.
Pleśnar trapt de bal weg. Wydra kopt de bal weg. Daar is Bylok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś geeft de bal voor. Rozhukaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 3:0

15e minuut.
Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok passt de bal met de wreef. Pietraszewski controleert de bal met de borst. Waluś rent richting de bal. Waluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 4:0

18e minuut.
Waluś is nu in balbezit. Ptaszyński geeft de bal voor. Gonska probeert de bal aan de voet te houden. Sutryk rent richting de bal. Sutryk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Sutryk rent richting de bal. Ptaszyński is nu in balbezit. Ptaszyński passt de bal in één keer door. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Waluś onderschept slim de pass. Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś onderschept slim de pass. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki met een snelle inworp. Ptaszyński is nu in balbezit. Ptaszyński speelt de bal door. Pleśnar onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plawgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wójcicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Zawała heeft problemen om de bal te vangen. Rozhukaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 5:0

28e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś onderschept slim de pass. Waluś speelt de bal door. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 6:0

29e minuut.
Malik passt de bal zonder na te denken. Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor met een sublieme pass. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 7:0

31e minuut.
Ptaszyński kopt de bal weg. Pleśnar heeft problemen om de bal te vangen. Gonska is nu in balbezit. Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Waluś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zawała geeft een hoge lob. Twórczyński kopt de bal weg. Wójcicki rent richting de bal. Wójcicki geeft een hoge lob. Waluś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 8:0

35e minuut.
Dyzma met een sublieme pass. Daar is Malik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutryk krijgt een gele kaart. Malik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Malik kan niet meer verder spelen. Posanow komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Inworp. Wójcicki met een snelle inworp. Zawała is nu in balbezit. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 24%, SZPACZA TEAM 76%.
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 9:0

47e minuut.
Pietraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo onderschept slim de pass. Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński geeft de bal voor. Rozhukaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo verovert de bal door een tackle van achteren. Plawgo speelt de bal door. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki met de inworp. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. Rozhukaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pijak passt de bal met de wreef. Sutryk met een sublieme pass. Daar is Waluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waluś haalt uit met een fantastische trap. Rozhukaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 10:0

65e minuut.
Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptaszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ptaszyński geeft de bal voor. Sutryk springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Ptaszyński probeert naar een medespeler te passen. Waluś probeert de bal met de borst te controleren. Waluś passt de bal in één keer door. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Wydra geeft een hoge lob. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sutryk de bal. Sutryk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Waluś is nu in balbezit. Waluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 11:0

76e minuut.
Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra passt de bal zonder na te denken. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk schiet op doel. Rozhukaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 12:0

77e minuut.
Dyzma rent richting de bal. Waluś onderschept slim de pass. Waluś passt de bal zonder na te denken. Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wydra geeft een lange en hoge pass. Wójcicki speelt de bal door. Zawała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok is nu in balbezit. Pijak maakt een afschuwelijke overtreding. Pijak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bylok roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bylok kan niet meer verder spelen. Bingowicz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klungelig pakt Ptaszyński de bal. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński passt de bal met de wreef. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Owczarnia 29%, SZPACZA TEAM 71%.
KS Owczarnia - SZPACZA TEAM 12:0